Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A bot

Egy kicsit más stílusu történet a következő, egy kicsit hipster. EZ SEM HIVATALOS CSORDAKÖLTEMÉNY!

Szereplők:  

-A hipster
-TrollErn
ő- Az internet név és nem nélküli trollja
-Sonka Péter alias SP-A helyiség radiátora
-A bot- Alakját a világon több ezer ember irigyli
-Túró Rudolf hivatásos matricagyüjtő
-Németh Alice- a nem kifejezetten testet takar
ó öltözködés oszlopos híve
-Csiszár Jenő

Történetünk főszereplője a bot. Igen érdekes egyéniség.Egyedi, nehezen koppintható stílusának és általánosan elismert humorának köszönheti  népszerüségét. Tartózkodási helye mindig változó és nagyon könnyen elvegyül a tömegben. Sosem tudhatod, mely kínos pillanatban bukkan fel épp. Gondolom e sorok olvasása közben fel tetted már magadnak azt a kérdést, hogy miért nem hallottál eddig még a botról. Van egy rosz hírem számodra: Ezek szerint te egy lemaradott neandervölgyi vagy, aki még tumblbbrt sem követi. Valószínüleg nem tartozol a világ hipster generációjába. Akkor házi feladat: Szerezz az első hajléktalantól egy kötött sapkát, egy 3D-s szemüveget szigorúan lencse nélkül, majd növessz pofaszakállat. Ezzel elérsz a hipsterség 1. fokozatához. Ha komolyan érdeklődsz e stílus iránt regisztrálj a tumblbrbrbr nevezetü oldalra és keress utána a botnak!

Ha hipsteredés helyett azzal kötötted le magad, hogy az irományomat olvasd rosz hírt kell veled közöljek: A te ereidben nem folyik hipster vér.Hogy mégse légy ilyen fájdalmasan tudatlan, segítek.Térjünk is vissza a botra.Sokak fejében megfordúlt, hogy az emberi társadalom hogy rajonghat egy botért és miért.A válasz rendkívül egyszerü, mert a bot jófej.Ezt nem ragozom tovább, beszélgessünk inkább Túró Rudolf hivatásos matricagyüjtő nagy kalandjáról.

Hősünk éppen a SPAR-ban nagybevásárolt és az idei akció keretében az elköltött pénzért 8 csomag matricát kapott ajándékba.Mikor meglátta, boldogan előkapta lexikon méretü albumát, majd nagy örömében a bolt közepén hasravágódva elkezdte szinskála szerint rendezgetni őket.Mikor a geomatriai alakzatokat rakra sorrendbe, meglátott egy XXL háromszöget.Hirtelen egy hangot hallott a háta mögül:
-Azt add ide! Kapsz
érte egy ötszöget.
- Nem adom, ötszögem már van!-méltatlenkodott Rudi.
-De én hipster vagyok.
-Én meg Rudi, örvendek.
-Argh-Fújtatott a hipster és hozzávágta a fiúhoz a telefonját.Véletlenül a telefon felgyorshívta a lány barátját, Jenőt aki így csak a beszélgetés második felét hallotta.
- Ne ilyen durván, még elszakad!
-Nem  érdekel! Én is megadom ami jár neked, csak te is tedd ezt!
-Kiss
é mániákus vagy nem gondolod?
-Nem, én ezt élvezem!
-Jó, jó, de legalább ne a SPAR közepén!
-De én most akarom.
A következő negyed órányi veszekedésnek Jenő vetett véget.
-Ezt sosom gondoltam volna rólad. Ráadásúl egy ilyen nyomival csalsz meg? Azt hiszem, köztünk mindennek vége. Bye, Alex!
A lány túlságosan feldúlt állapotban volt a matrica miatt, hogy bármi érdekelje. A történteket csak később dolgozta fel. Mivel egy nap 2 atrocitás is érte, barátőjéhez, Németh Alicéhoz a nem kifejezetten testet takaró öltözködés oszlopos hívéhez fordult segítségért.Amíg ők egymás lekét ápolják, térjünk vissza a másik sértett félre.

Túró Rudolf éppen a matricaadasvetel.hu-n  nézegette a cserélhető matricákat amikor meglátott egyet amibe rögtön beleszerett. Nagy volt, pufi és rózsaszín. Pont ilyenre vágyott.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hehehe

(perpere, 2013.05.12 20:17)

Ez nagyon jó lett! folytatást is írhatnátok hozzá!!

Ez nagyon jóóóóóóóóóóóó

(noname, 2013.05.08 16:09)

Ez naggyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komolya, már rég nem néztem az oldalt és most egy hihetetlenül kellemes csalódás ért, mikor ezt a botot olvastam c:
Tényleg gratulálok hozzá!!
,,
˘ csak így tovább!

Szupi

(munyó, 2013.04.06 21:43)

Ez nagyon jó lett, nevettem rajta :DD Egy dolog számomra nem világos: A hipstert Alexnek hívják? Köszi a választ előrre is :)

Re: Szupi

(admin01, 2013.04.13 22:03)

igen

 

 
Archívum

Naptár
<< Május / 2020 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 78092
30 nap: 5807
24 óra: 198